Hosting sponsoruje: ![]() GRIN3 - polskie fonty Profesjonalne czcionki z polskimi znakami - czcionki.com OpenMobile on Facebook
|
HTC EVO Shift 4G czy bedzie dzialal w Polsce?
• Strona 1 z 1
HTC EVO Shift 4G czy bedzie dzialal w Polsce?Witam, przymierzam sie do zakupu telefonu HTC EVO Shift 4G. Czy mogby mi ktos z ekspertow jednoznacznie odpowiedziec czy ten tel bedzie normalnie dzialac jak kazdy inne tel? Wiem ze w Polsce ta cala siec 4G jest nie obslugiwana (poza 2 gminami) ale jest ona mi w ogole nie potrzebna. wystarczy mi zwykly gsm jak to jest w przypadku normalnych standardowych tel.Czy jest tam jakas opcja zeby to ustawic? albo czy poprostu tel bedzie mozna normalnie uzytowac jak kazdy inny? bardzo prosze o pomoc
Re: HTC EVO Shift 4G czy bedzie dzialal w Polsce?Telefon obsługuje:
2G CDMA 800 / 1900 3G CDMA2000 1xEV-DO W Polsce nie ma takich sieci, więc nie będzie działać. A co do 4G, to nie ma jeszcze określonego standardu którą technologię określać jako 4G, więc tym bardziej nie ma co o tym mówić (w Polsce 4G na 100% nie będzie w tej technologi którą używa Sprint dla którego jest to telefon) A telefonów z USA tylko te od T-Mobile będą w pełni pracować w Polsce (oczywiście nie gwarantuję, że każdy model, ale z reguły tak jest) no i AT&T, ale tu może być problem z 3G Sprint i Verizon nie mają GSM A nie myślałeś nad Motorola DROID 2 Global, ten telefon będzie działać w każdej sieci (no może nie w jakiś egzotycznych chińskich sieciach)
• Strona 1 z 1