NASZE SERWISY:    ANDROID   LINUX   MAEMO   SYMBIAN   WEBOS




Hosting sponsoruje:



GRIN3 - polskie fonty

Profesjonalne czcionki z polskimi znakami - czcionki.com

OpenMobile on Facebook


 

[A1000] [A1000] brak ładowania baterii

Dyskusja o hardware - problemy i uszkodzenia, rozbieranie telefonu na części pierwsze, naprawy czy wymiany jakichkolwiek elementów.

[A1000] brak ładowania baterii

Postprzez finek55 » 13 czerwca 2009, o 16:24

witam serdecznie wszystkich na forum i prosze o pomoc problem moj polega na tym ze moja motka A1000 nie laduje baterii po podlaczeniu oryginalnej ladowarki jest sygnal ze zostala podlaczona ladowarka ale u dolu gdzie jest wskaznik baterii jest znak zakaz wjazdu motka miala wgrany nowy soft i po tym tak sie stalo prosze o pomoc
__________________
finek55
1%
1%
 
Posty: 6
Dołączył(a): 18 listopada 2007, o 17:22
    WindowsXPOpera

Re: [A1000] brak ładowania baterii

Postprzez butterfly » 13 czerwca 2009, o 17:55

Wiesz co to są znaki interpunkcyjne? :znudzony: Jedna papka z twojej wypowiedzi wyszła.
Z tego co zrozumiałam to stało się tak po wgraniu nowego softu. Rozwiązanie wydaje się być oczywiste, wgrać soft na nowo, ponieważ to on wydaje się na 99% wadliwy. Sprawdź czy faktycznie nie ładuje czy tylko wskaźnik tak pokazuje.
Avatar użytkownika
butterfly
40%
40%
 
Posty: 212
Dołączył(a): 21 grudnia 2007, o 15:56
Lokalizacja: Jelenia Góra
Mod.tel.: P1i
FW: R6G04+
    WindowsXPOpera

Re: [A1000] brak ładowania baterii

Postprzez finek55 » 13 czerwca 2009, o 19:28

telefon napewno nie ładuje baterii bo po odłączeniu ładowarki telefon gaśnie :(
finek55
1%
1%
 
Posty: 6
Dołączył(a): 18 listopada 2007, o 17:22
    WindowsXPOpera

Re: [A1000] brak ładowania baterii

Postprzez butterfly » 13 czerwca 2009, o 22:49

No to pozostaje wgranie softu od nowa. Sam wgrywałeś czy w jakimś serwisie?
Avatar użytkownika
butterfly
40%
40%
 
Posty: 212
Dołączył(a): 21 grudnia 2007, o 15:56
Lokalizacja: Jelenia Góra
Mod.tel.: P1i
FW: R6G04+
    WindowsXPOpera

Re: [A1000] brak ładowania baterii

Postprzez finek55 » 14 czerwca 2009, o 07:11

soft był wgrywany w serwisie i po dwuch miesiącach zabrałem telefon z serwisu bo gościu nie mógł dojść czemu nie ładuje a może to tylko bateria padła????????
finek55
1%
1%
 
Posty: 6
Dołączył(a): 18 listopada 2007, o 17:22
    WindowsXPOpera

Re: [A1000] brak ładowania baterii

Postprzez butterfly » 14 czerwca 2009, o 10:58

Heh, no to maszeruj do serwisu i żądaj albo naprawy telefonu, albo nowego sprzętu lub zwrotu kasy za niego.
Avatar użytkownika
butterfly
40%
40%
 
Posty: 212
Dołączył(a): 21 grudnia 2007, o 15:56
Lokalizacja: Jelenia Góra
Mod.tel.: P1i
FW: R6G04+
    WindowsXPOpera


Powrót do Hardware UIQ

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość