NASZE SERWISY:    ANDROID   LINUX   MAEMO   SYMBIAN   WEBOS




Hosting sponsoruje:



GRIN3 - polskie fonty

Profesjonalne czcionki z polskimi znakami - czcionki.com

OpenMobile on Facebook


 

[P1i] Jaki router wybrac ?

Wszystko co nie kwalifikuje się do powyższych działów w tej kategorii.

Re: [P1i] Jaki router wybrac ?

Postprzez simbiano » 31 lipca 2009, o 10:48

zuli007 napisał(a):Ja polecam produkty Linksysa (ma wiele wspólnego z CISCO). Żadnych netgarów i innych nie kupujcie- szkoda pieniędzy.


Ma wspólnego z CISCO tylko tyle ze CISCO przejęło linksysa ale dopiero w super nowych modelach zmieniają środki - w większości tylko naklejki z LOGO - stare są jak były linksysowe. To jest bardzo dobra firma ale osobiście wymieniałem ostatnio kilka sztuk popularnych modeli zwłaszcza z siecią N z 3 antenami które po gwarancji padły - część z nich miała gwarancje bardzo długą wiec była wymiana ale to i tak podejrzana sprawa. Padła tylko radiówka reszta działa - dlatego dla mnie linksys narazie to bardzo podrzędna firma. TP-link niby tanio i prosto ale zasięg jak w linksysie i bardzo stabilnie działają.
simbiano
1%
1%
 
Posty: 5
Dołączył(a): 15 lipca 2009, o 14:10
    WindowsXPFirefox

Re: [P1i] Jaki router wybrac ?

Postprzez adam1993 » 28 sierpnia 2009, o 15:45

Witam, sorry za odkop, ale przymierzam się do zakupu P1i, słyszałem o tym, że na niektórych nadajnikach wifi nie chce on działać, posiadam router TP-LINK 54M Wireless ADSL2+ Router TD-W8901G czy telefon będzie u mnie działał?
adam1993
1%
1%
 
Posty: 1
Dołączył(a): 28 sierpnia 2009, o 15:40
    WindowsFirefox

Re: [P1i] Jaki router wybrac ?

Postprzez kammalick » 28 sierpnia 2009, o 16:02

Nie wiem, czy widziałeś, ale 3 posty nad Twoim zadałem pytanie o router TP-Linka, model TD-W8910g (czyli chyba prawie to samo co TD-W8901g) i telefon nie ma problemu z połączeniem, jednak siła sygnału nie jest zbyt satysfakcjonująca.
Avatar użytkownika
kammalick
50%
50%
 
Posty: 384
Dołączył(a): 18 września 2006, o 15:15
Lokalizacja: Imielin
Mod.tel.: Samsung i5700 Spica
FW: CM6.1/A.8
    WindowsVistaSafari

Re: [P1i] Jaki router wybrac ?

Postprzez dzarek » 31 sierpnia 2009, o 12:00

10 różni sie od 01 tylko jakimś bajerem, nic szczególnego, u mnie TP-LINK działa świetnie, bez problemu łączyłem się z nim przy pomocy M610, czyli takiego P1 bez aparatu...
Pozdrawiam;
dzarek

Jak mówi stare chińskie przysłowie: "Gdy nie wiesz co powiedzieć, powiedz stare chińskie przysłowie..."
Avatar użytkownika
dzarek
Administrator
Administrator
 
Posty: 3727
Dołączył(a): 7 listopada 2005, o 00:29
Lokalizacja: Kraków
Mod.tel.: motoG
FW: 5.0.2
    WindowsXPFirefox

Re: [P1i] Jaki router wybrac ?

Postprzez kammalick » 28 listopada 2009, o 20:33

Zmieniam zdanie. Po wizycie w serwisie P1i nagle ozdrowiał. Zdziwiłem się, ale teraz łapie sygnał w całym moim domu :ok:

Swoją drogą, to ciekawe czemu wcześniej tak słabo działało.
Avatar użytkownika
kammalick
50%
50%
 
Posty: 384
Dołączył(a): 18 września 2006, o 15:15
Lokalizacja: Imielin
Mod.tel.: Samsung i5700 Spica
FW: CM6.1/A.8
    WindowsVistaSafari

Poprzednia strona

Powrót do Pozostałe UIQ

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron