NASZE SERWISY:    ANDROID   LINUX   MAEMO   SYMBIAN   WEBOS




Hosting sponsoruje:



GRIN3 - polskie fonty

Profesjonalne czcionki z polskimi znakami - czcionki.com

OpenMobile on Facebook


 

Nokia E5

W tym dziale dyskutujemy o telefonach S60, Symbian^3 - czyli opinie, zapowiedzi, zdjęcia itd.

Re: Nokia E5

Postprzez miodunka » 25 czerwca 2011, o 13:05

Witam,

Od niedawna użytkuję telefon nokia E5 , mam problem z pobieraniem plików, głównie zdjęć z maila. Poprzedni telefonE52 pobierał je bardzo szybko , nie mówiąc już o krótkich filmikach przesyłanych mailem .Mogłam je bardzo szybko oglądać. Nokia E5 niestety pobiera, ale krótkie reklamowe zdjęcia i to wszystko. Zdjęcia przesyłane mailem z drugiego telefonu niestety nie mogę oglądać. Ciągle mam komunikat pobieranie w toku i nic. Czy można to jakoś ustawić?
miodunka
1%
1%
 
Posty: 1
Dołączył(a): 25 czerwca 2011, o 12:57
Mod.tel.: nokiaE5
    WindowsVistaFirefox

Re: Nokia E5

Postprzez vBB » 30 października 2011, o 17:20

Takie pytanie do osób które się przesiadły z E71 na E5. Powiedzcie mi, czy nie zdarza się lag połączenia, którego tutaj opisałem: viewtopic.php?f=52&t=56700 ? To jedyne czego nienawidzę w swojej prawie idealnej E71... Czy w E5 stoi na takim poziomie: jakość rozmów, bateria, wykonanie (nie liczę metalu), głośnik od muzyki oraz system jest poprawiony i nie ma tych nieszczęsnych lagów i wycieków pamięci? Czy warto było zmieniac z E71 na E5?
Avatar użytkownika
vBB
80%
80%
 
Posty: 1208
Dołączył(a): 16 października 2007, o 19:06
Mod.tel.: Samsung Galaxy S3
    WindowsOpera

Re: Nokia E5

Postprzez biggi » 31 października 2011, o 07:48

vBB, na pewno nie warto zmieniac E71 na E5 - to calkiem inne modele.
Jak chcesz dyskutowac na ten temat to proponuje zalozyc odpowiedni watek w odpowiednim dziale :P
it's not easy bein' green
Avatar użytkownika
biggi
Moderator
Moderator
 
Posty: 3084
Dołączył(a): 2 marca 2008, o 02:02
    unknownSafari

Re: Nokia E5

Postprzez patrynia9933 » 14 kwietnia 2012, o 16:59

hej mam mały problem z nokią E5 i prosiłabym was o pomoc. a wiec jestem w orange a tel mam w jezyku ang.. i problem pojawia sie bo ciągle zabiera mi kase z kąta nie mogłam dojsc dlaczego ale wydaje mi sie ze automatycznie sciaga mi prognoze pogody. pfrtzeszukałam wszytko.. tak mi sie wydaje i nie moge tego chole...rstwa wyłączyć... czy jest ktoś kto był by w stanie mi pomóc z góry dziekuje:D:D i czekam na odp.. mam nadzieje ze nadejdzie zanim znów zje mi wszytko z konta..:D :wstyd: :hyhy:
patrynia9933
1%
1%
 
Posty: 1
Dołączył(a): 14 kwietnia 2012, o 16:54
Mod.tel.: nokia E5
    WindowsFirefox

Re: Nokia E5

Postprzez henryk 1 » 22 sierpnia 2012, o 17:18

siema mam nokie e5 od pół roku i mam problem jak ustawić komendy głosowe do nawigacji pieszej w nawigacji samochodowej wszystko jest ok pomocy z góry dzięki
henryk 1
1%
1%
 
Posty: 1
Dołączył(a): 22 sierpnia 2012, o 16:56
Mod.tel.: nokia e5
    WindowsSafari

Re: Nokia E5

Postprzez paola31 » 1 listopada 2012, o 17:19

Potrzebuje pomocy... :(
A mianowicie - posiadam jw. Nokię E5 i gdy wchodzę na spis numerów i chce wybrac dany kontakt, bądź wcisnąć `opcje` wyskakuje mi info "PLIK JEST USZKODZONY!".
Nic nie moge zrobić, ani zedytować kontaktu, ni nic... Miał ktos taki problem? help mi. ;(
paola31
1%
1%
 
Posty: 1
Dołączył(a): 1 listopada 2012, o 17:14
Mod.tel.: Nokia E5
FW: 101.003
    WindowsFirefox

Re: Nokia E5

Postprzez vBB » 11 listopada 2012, o 10:36

paola31, spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne telefonu, jeśli nie pomoże, to zaktualizuj oprogramowanie programem od Nokii.
Jak masz najnowsze, to zostaje Phoenix i opcja Refurbish (tę polecałbym zaraz po tym jak ustawienia fabrycznie nie pomogą).
Avatar użytkownika
vBB
80%
80%
 
Posty: 1208
Dołączył(a): 16 października 2007, o 19:06
Mod.tel.: Samsung Galaxy S3
    WindowsSafari

Re: Nokia E5

Postprzez 321dario » 13 listopada 2012, o 14:00

*#7370# powinno pomoc ;)
Avatar użytkownika
321dario
60%
60%
 
Posty: 724
Dołączył(a): 2 sierpnia 2007, o 12:00
Mod.tel.: nokia 808
FW: v113......
    WindowsXPSafari

Re: Nokia E5

Postprzez p4w » 25 grudnia 2012, o 22:05

ja mam 2 pytanie odnosnie navi.
1. czy planujac trase z punktu a do b moge miedzy ten dystans 'dolozyc' kolejna pozycje? nie potrafie tego zrobic, czaly czas mam a-b chyba, ze manualnie wbije 2 razy trase.
2. ogladajac mape(pozycja w ktorej sie znajduje) moge przesuwac mape i ogladac co jest wokol natomiast jak juz wyznacze trase to potrafie jedynie przyblizac i oddalac mape, zmieniac pozycje patrzenia, ale nie wiem jak moge zobaczyc np jak nazywa sie ulica 200m od trasy przez ktora jade. W jaki sposob przesuwa sie mape(gora, dol,boki) gdy mamy wyznaczona trase?
p4w
1%
1%
 
Posty: 2
Dołączył(a): 24 stycznia 2010, o 19:10
    WindowsXPFirefox

Poprzednia strona

Powrót do Telefony S60/Symbian^

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron