Hosting sponsoruje: ![]() GRIN3 - polskie fonty Profesjonalne czcionki z polskimi znakami - czcionki.com OpenMobile on Facebook
|
Nokia PureView 808 z aparatem 41Mpx
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Nokia PureView 808 z aparatem 41MpxMam wersję oprogramowania 112.020.0309. Zauważyłem,że telefon się wieszał jak spadał zasięg 3G. Od 2 dni mam przełączony telefon w tryb GSM i od tego czasu nie było zawiech więc chyba problem znaleziony. Jak jeszcze raz się zwiesi to robię format. Co do jakości wykonia to odziwo plastik nie jest zły. Spasowany jest idealnie z obiektywem i nic nie skrzypi. Okej moze aluminium jest bardziej de lux materiałem ale po 2 latach z N8 wygląda ona strasznie: powgniatana obudowa, poprzecierana nie mówię o tym,że zimą strasznie obudowa się chłodziła a latem na słońcu strasznie się nagrzewała
![]() ![]()
Re: Nokia PureView 808 z aparatem 41Mpxwgnieciona obudowa w n8=peknieta w 808
![]() ![]()
Re: Nokia PureView 808 z aparatem 41MpxNajnowszy soft dla 808 to 112.020.0311 - zobacz artykuł.
Pozdrawiam,
nismo
Re: Nokia PureView 808 z aparatem 41Mpxdokladnie
![]()
Re: Nokia PureView 808 z aparatem 41MpxWiem,że jest wyższy ale na razie nie pokazuje mi się w aktualizacjach
![]() ![]()
Re: Nokia PureView 808 z aparatem 41Mpxjaki masz Product Code?bo moze bedziesz czekal na aktualizacje jak ja,PC z orange pl
![]()
Re: Nokia PureView 808 z aparatem 41MpxPC mam 059M971 a aktualizacji nadal brak
![]()
Re: Nokia PureView 808 z aparatem 41Mpxna n9 czy ta gra sie instaluje?dla tego PC nie ma nowszego softu,chyba musisz wgrac samemu
![]()
Re: Nokia PureView 808 z aparatem 41Mpxogolnie dla wszystkich euro3 product code brak via OTA & NSU fw: 112.020.0311 jak najbardziej dostepny jest w naviFirm orazw NOKIA Care.
Gra Fruit Ninja jak najbardziej dziala ![]()
Re: Nokia PureView 808 z aparatem 41Mpxjuz powinno sie ukazac,sprawdzcie
![]()
Re: Nokia PureView 808 z aparatem 41MpxJeszcze niema
Re: Nokia PureView 808 z aparatem 41Mpxw navifirm+ jest
![]()
Re: Nokia PureView 808 z aparatem 41MpxI jak tam panowie z testowaniem tej nowej wersji oprogramowania? Na moją N808 jeszcze nie ma w aktualizacjach tej wersji i zasstanawiam się nad wgraniem jej przez phenixa
![]()
Re: Nokia PureView 808 z aparatem 41Mpxpytanie; czy warto kupic ten model?(dlaczego-tak,dlaczego-nie)
jesli chodzi o nokie z *dotykiem to mialem n8 i swiadomie przeszedlem na n9,teraz zastanawiam sie czy nokia 808 czy n8 ![]()
Re: Nokia PureView 808 z aparatem 41Mpx321dario: a czemu n9 idzie w odstawkę?
808 robi bardzo dobre wrazenie jesli chodzi o jakosc wykonania...
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Telefony S60/Symbian^ Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |