NASZE SERWISY:    ANDROID   LINUX   MAEMO   SYMBIAN   WEBOS




Hosting sponsoruje:



GRIN3 - polskie fonty

Profesjonalne czcionki z polskimi znakami - czcionki.com

OpenMobile on Facebook


 

[N70] Jak wygląda bez orange menu?

Dyskusja na temat firmware czyli wbudowanego oprogramowania telefonu, a także blokady simlock telefonów S60v1/2.
S60v1: Nokia 7650, 3600, 3620, 3650, 3660, N-Gage, N-Gage QD, Sendo X, Siemens SX1
S60v2: Nokia 6600, 3230, 6260, 6620, 6670, 7610, 6630, 6680, 6681, 6682, N70, N72, N90, Panasonic X700, X800, Samsung SGH-D720, SGH-D730.
Regulamin działu
Dyskusja na temat firmware czyli wbudowanego oprogramowania telefonu, a także blokady simlock telefonów S60v1/2.
Dział dotyczy następujących modeli telefonow:
S60v1: Nokia 7650, 3600, 3620, 3650, 3660, N-Gage, N-Gage QD, Sendo X, Siemens SX1
S60v2: Nokia 6600, 3230, 6260, 6620, 6670, 7610, 6630, 6680, 6681, 6682, N70, N72, N90, Panasonic X700, X800, Samsung SGH-D720, SGH-D730.

W tym dziale OBOWIĄZUJĄ tagi tematów!

Jak wygląda bez orange menu?

Postprzez hardstyle4ever » 21 września 2008, o 02:35

Witam
Mam pytanie dot. Orange Menu na telefonie n70 a mianowicie jak on wygląda bez tego menu?
Może tak?
http://www.mobilmania.cz/Article/BigImgGSMNew.asp?path=%2FFiles%2FObrazky%2Fart18%2FNokia_N70&file=%2F47.jpg
Jeżeli nie, to jak mieć coś takiego jak na zdjęciu? :P
I jeszcze jedna sprawa ... jak wyłącze tymczasowo Orange Menu to tapeta nie jest rozciągnięta na cały ekran tylko na górze i na dole są paski koloru danego tematu a z boków białe... Da się coś z tym zrobić?
hardstyle4ever
1%
1%
 
Posty: 1
Dołączył(a): 21 września 2008, o 02:26
    WindowsXPOpera

Re: Jak wygląda bez orange menu?

Postprzez Bo$s » 21 września 2008, o 10:36

Tak właśnie wygląda telefon bez Orange Menu.
Jeżeli nie, to jak mieć coś takiego jak na zdjęciu? :P
I jeszcze jedna sprawa ... jak wyłącze tymczasowo Orange Menu to tapeta nie jest rozciągnięta na cały ekran tylko na górze i na dole są paski koloru danego tematu a z boków białe... Da się coś z tym zrobić?

Zmienić Product Code i wgrać soft od Nokia Poland, a nie od Orange :) Więcej informacji w przyklejonym wątku w dziale Firmware Ogólne.
Avatar użytkownika
Bo$s
Moderator
Moderator
 
Posty: 7904
Dołączył(a): 23 grudnia 2005, o 11:02
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Mod.tel.: Samsung Galaxy S III
    WindowsXPFirefox

Re: Jak wygląda bez orange menu?

Postprzez wasilly » 12 lutego 2009, o 11:38

Witam

MIalem podobny problem. Lecz jest to bardzo latwe do rozwiazania . W 20 min mozna sie tego bez problemu pozbyc
Tutaj masz jasno wyjasnione krok po kroku jak to robic

viewtopic.php?f=69&t=2480&start=0

Napewno to dziala bo sam to robilem :super:

PoZdro
Avatar użytkownika
wasilly
1%
1%
 
Posty: 9
Dołączył(a): 10 lutego 2009, o 21:53
Lokalizacja: Lublin
Mod.tel.: Nokia n70
FW: RM-84
    WindowsXPFirefox

Re: Jak wygląda bez orange menu?

Postprzez Krzysztof795 » 12 lutego 2010, o 13:56

napewno dziala bo wczoraj tez wywalilem orange menu
Avatar użytkownika
Krzysztof795
1%
1%
 
Posty: 2
Dołączył(a): 10 lutego 2010, o 13:43
Lokalizacja: gdynia
Mod.tel.: N73
FW: 4.736.3.2
    WindowsXPOpera


Powrót do Firmware S60v1/2

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron