NASZE SERWISY:    ANDROID   LINUX   MAEMO   SYMBIAN   WEBOS




Hosting sponsoruje:



GRIN3 - polskie fonty

Profesjonalne czcionki z polskimi znakami - czcionki.com

OpenMobile on Facebook


 

[N70]Plik uszkodzony! Wyswietlilo sie przy instalacji,

Dyskusja na temat firmware czyli wbudowanego oprogramowania telefonu, a także blokady simlock telefonów S60v1/2.
S60v1: Nokia 7650, 3600, 3620, 3650, 3660, N-Gage, N-Gage QD, Sendo X, Siemens SX1
S60v2: Nokia 6600, 3230, 6260, 6620, 6670, 7610, 6630, 6680, 6681, 6682, N70, N72, N90, Panasonic X700, X800, Samsung SGH-D720, SGH-D730.
Regulamin działu
Dyskusja na temat firmware czyli wbudowanego oprogramowania telefonu, a także blokady simlock telefonów S60v1/2.
Dział dotyczy następujących modeli telefonow:
S60v1: Nokia 7650, 3600, 3620, 3650, 3660, N-Gage, N-Gage QD, Sendo X, Siemens SX1
S60v2: Nokia 6600, 3230, 6260, 6620, 6670, 7610, 6630, 6680, 6681, 6682, N70, N72, N90, Panasonic X700, X800, Samsung SGH-D720, SGH-D730.

W tym dziale OBOWIĄZUJĄ tagi tematów!

[N70]Plik uszkodzony! Wyswietlilo sie przy instalacji,

Postprzez Symbolex_N70 » 31 grudnia 2009, o 17:05

Witam
Bylo dosyc tego na forum lecz to troche inny przypadek.Sciaglem CODa n gage w SIS . Gdy chcialem go zainstalowac wyswietlilo mi sie PLIK USZKODZONY! A fexplorer wczoraj sie zainstalowal bez problemu.A nic nie przestawialem od czasu instalacji fexplorera.Pomocy:)
Symbolex_N70
1%
1%
 
Posty: 10
Dołączył(a): 31 grudnia 2009, o 13:41
Mod.tel.: N70
    WindowsXPFirefox

Re: [N70]Plik uszkodzony! Wyswietlilo sie przy instalacji,

Postprzez lukasz798 » 31 grudnia 2009, o 18:33

hmm zainstaluj przez xplore jest lepszy...
a wogóle jesteś pewien że COD pójdzie Ci na n70? ;>
Avatar użytkownika
lukasz798
20%
20%
 
Posty: 71
Dołączył(a): 25 listopada 2009, o 20:26
Mod.tel.: sx1 p900
    WindowsXPSafari

Re: [N70]Plik uszkodzony! Wyswietlilo sie przy instalacji,

Postprzez Symbolex_N70 » 31 grudnia 2009, o 18:44

tak mysle bo ogladalem filmiki i chodzil :P
Symbolex_N70
1%
1%
 
Posty: 10
Dołączył(a): 31 grudnia 2009, o 13:41
Mod.tel.: N70
    WindowsXPFirefox

Re: [N70]Plik uszkodzony! Wyswietlilo sie przy instalacji,

Postprzez lukasz798 » 31 grudnia 2009, o 19:03

to poszukaj może innej wersji COD bo przykładowo na moją 6600 działa tylko jedna wersja COD a pozostałe nie albo wywala własnie taki błąd jak u Ciebie :]
Avatar użytkownika
lukasz798
20%
20%
 
Posty: 71
Dołączył(a): 25 listopada 2009, o 20:26
Mod.tel.: sx1 p900
    WindowsXPSafari

Re: [N70]Plik uszkodzony! Wyswietlilo sie przy instalacji,

Postprzez Symbolex_N70 » 31 grudnia 2009, o 19:07

ok dzieki :) a sluchaj .BO mam paski na ekranie i chce format zrobic a gdzies nie moge znalesc tego topicu jak go zrobic. Da rade zrobic format nie maja pudelka ani zadnego kodu?
Symbolex_N70
1%
1%
 
Posty: 10
Dołączył(a): 31 grudnia 2009, o 13:41
Mod.tel.: N70
    WindowsXPFirefox

Re: [N70]Plik uszkodzony! Wyswietlilo sie przy instalacji,

Postprzez lukasz798 » 1 stycznia 2010, o 14:11

ale chcesz zrobić twardy format czy jak bo nie do końca zrozumiałem...
Avatar użytkownika
lukasz798
20%
20%
 
Posty: 71
Dołączył(a): 25 listopada 2009, o 20:26
Mod.tel.: sx1 p900
    WindowsXPSafari

Re: [N70]Plik uszkodzony! Wyswietlilo sie przy instalacji,

Postprzez Symbolex_N70 » 1 stycznia 2010, o 14:26

No czym sie rozni format *#7370# od * + 3 + sluchawka zielona + off/on.
Bo standardowy to 12345 a wlasnie ja wpisywalem 1234 a sie boje sprobowac:D Bo nie wiem czy to cos da bo mam 2 paski na ekranie , Jeden bialy od prawej do lewej a drugi mniej widoczny brazowy taki od gory do dolu.

Aha.Skad masz tego coda co ci dziala?
Symbolex_N70
1%
1%
 
Posty: 10
Dołączył(a): 31 grudnia 2009, o 13:41
Mod.tel.: N70
    WindowsXPFirefox

Re: [N70]Plik uszkodzony! Wyswietlilo sie przy instalacji,

Postprzez lukasz798 » 1 stycznia 2010, o 14:57

właśnie już nie mam:D
zrobiłem formata metodą * 3 słuchawka on a potem karte formatowałem i mi nie działało bo chyba się biblioteki gry skasowały..
ale miałem z chomikuj
Avatar użytkownika
lukasz798
20%
20%
 
Posty: 71
Dołączył(a): 25 listopada 2009, o 20:26
Mod.tel.: sx1 p900
    WindowsXPSafari

Re: [N70]Plik uszkodzony! Wyswietlilo sie przy instalacji,

Postprzez Symbolex_N70 » 1 stycznia 2010, o 15:00

Mi wlasnie ten z chomika od "Spierka" nie dziala.
Symbolex_N70
1%
1%
 
Posty: 10
Dołączył(a): 31 grudnia 2009, o 13:41
Mod.tel.: N70
    WindowsXPFirefox

Re: [N70]Plik uszkodzony! Wyswietlilo sie przy instalacji,

Postprzez lukasz798 » 1 stycznia 2010, o 23:53

kurcze ja jestem na chomikuj zarejestrowany i jakiś miesiąc temu miałem jeszcze konto chomik maniac i miałem dostęp do wyszukiwarki i znalazłem przez tą wyszukiwarkę....
gdybym miał link to bym Ci wysłał a niestety w moim google chrome historie widzę tylko przez ostatnie 10 dni... :/
Avatar użytkownika
lukasz798
20%
20%
 
Posty: 71
Dołączył(a): 25 listopada 2009, o 20:26
Mod.tel.: sx1 p900
    WindowsXPSafari

Re: [N70]Plik uszkodzony! Wyswietlilo sie przy instalacji,

Postprzez Symbolex_N70 » 2 stycznia 2010, o 11:59

Chodzi ci o ten link: ?
<ciach!>

Z tego mi nie chodzi.
Aha a moze symbian musi byc zlamany zeby to zainstalowac?
Ostatnio edytowano 2 stycznia 2010, o 12:40 przez szerszen240v, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zapoznaj się z punktem 2d regulaminu forum.
Symbolex_N70
1%
1%
 
Posty: 10
Dołączył(a): 31 grudnia 2009, o 13:41
Mod.tel.: N70
    WindowsXPFirefox

Re: [N70]Plik uszkodzony! Wyswietlilo sie przy instalacji,

Postprzez lukasz798 » 2 stycznia 2010, o 15:01

nie wiem ...
to Twoje <ciach!> nie działa :P
mówię musiałbym poszukać... wiem że folder w którym było to COD był zabezpieczony hasłem...
popróbuj może z włączonym bluetooth
Avatar użytkownika
lukasz798
20%
20%
 
Posty: 71
Dołączył(a): 25 listopada 2009, o 20:26
Mod.tel.: sx1 p900
    WindowsXPSafari

Re: [N70]Plik uszkodzony! Wyswietlilo sie przy instalacji,

Postprzez Symbolex_N70 » 2 stycznia 2010, o 15:58

no usuneli linka. :d to znaczy ten plik sie zainstalowac wogole nie chcial . Przy wlaczonym bt tez.
Symbolex_N70
1%
1%
 
Posty: 10
Dołączył(a): 31 grudnia 2009, o 13:41
Mod.tel.: N70
    WindowsXPFirefox

Re: [N70]Plik uszkodzony! Wyswietlilo sie przy instalacji,

Postprzez lukasz798 » 3 stycznia 2010, o 00:50

aaa ... lipaa...:/
kurcze nie mam już tego ani na twardym dysku ani na komie ...
no cóż musisz jeszcze poszukać to zależy od wersji.. np na mojej 6600 działa tylko jedna wersja...
Avatar użytkownika
lukasz798
20%
20%
 
Posty: 71
Dołączył(a): 25 listopada 2009, o 20:26
Mod.tel.: sx1 p900
    WindowsXPSafari


Powrót do Firmware S60v1/2

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron