NASZE SERWISY:    ANDROID   LINUX   MAEMO   SYMBIAN   WEBOS




Hosting sponsoruje:



GRIN3 - polskie fonty

Profesjonalne czcionki z polskimi znakami - czcionki.com

OpenMobile on Facebook


 

[N6600] Pathe do 6600

Dyskusja na temat firmware czyli wbudowanego oprogramowania telefonu, a także blokady simlock telefonów S60v1/2.
S60v1: Nokia 7650, 3600, 3620, 3650, 3660, N-Gage, N-Gage QD, Sendo X, Siemens SX1
S60v2: Nokia 6600, 3230, 6260, 6620, 6670, 7610, 6630, 6680, 6681, 6682, N70, N72, N90, Panasonic X700, X800, Samsung SGH-D720, SGH-D730.
Regulamin działu
Dyskusja na temat firmware czyli wbudowanego oprogramowania telefonu, a także blokady simlock telefonów S60v1/2.
Dział dotyczy następujących modeli telefonow:
S60v1: Nokia 7650, 3600, 3620, 3650, 3660, N-Gage, N-Gage QD, Sendo X, Siemens SX1
S60v2: Nokia 6600, 3230, 6260, 6620, 6670, 7610, 6630, 6680, 6681, 6682, N70, N72, N90, Panasonic X700, X800, Samsung SGH-D720, SGH-D730.

W tym dziale OBOWIĄZUJĄ tagi tematów!

Re: [N6600] Pathe do 6600

Postprzez herbata » 1 stycznia 2007, o 03:12

Od!n, u mnie (a raczej u taty) jesli plik byl w mono to tak sie dzialo.
herbata
20%
20%
 
Posty: 74
Dołączył(a): 21 maja 2006, o 11:53
Lokalizacja: Kraków
    WindowsXPFirefox

Re: [N6600] Pathe do 6600

Postprzez czepe » 1 lutego 2007, o 17:49

Zaper napisał(a):Wstawiam teraz ostaczena wersje programu. Teraz obslugje juz OGG, WMA i MP3.

Z miany w programie bardzo znikle. Tylko podczas instalacji jak wejdzie sie w opcje Informacje to wyskoczy wersja programu oznaczono "2.10"




Mam pytanie. czego ten program nie odczytuje dzwonkow ponizej 100KB???? a powyzej 100KB juz obsluguje????
Avatar użytkownika
czepe
10%
10%
 
Posty: 27
Dołączył(a): 30 sierpnia 2006, o 12:28
Lokalizacja: Brzeziny
Mod.tel.: n73
    WindowsXPFirefox

Re: [N6600] Pathe do 6600

Postprzez ALAN1980 » 10 marca 2007, o 12:57

to ktory w koncu jest dobry,prosilbym na maila warren4@wp.pl

[ Dodano: 2007-03-10, 12:03 ]
to ktory w koncu jest dobry,prosilbym na maila warren4@wp.pl
jackass,

[ Dodano: 2007-03-10, 12:04 ]
witam herbata
nadal mam problem z tymi mp3 jako dzwonek czy ktos moze mi pomoc,co powinienem zrobic zeby to dzialalo?

[ Dodano: 2007-03-10, 12:16 ]
to ktory w koncu jest dobry,prosilbym na maila warren4@wp.pl
jackass, jackass,
ALAN1980
1%
1%
 
Posty: 1
Dołączył(a): 10 marca 2007, o 11:35
    WindowsXPOpera

Re: [N6600] Pathe do 6600

Postprzez 19arek93 » 10 marca 2007, o 13:18

ALAN1980 napisał(a):to ktory w koncu jest dobry,prosilbym na maila warren4@wp.pl

Nie musisz się powtarzac !
www.19arek93.moblog.pl Na GG pisać tylko jak dostępny :P
Avatar użytkownika
19arek93
60%
60%
 
Posty: 650
Dołączył(a): 9 grudnia 2006, o 17:16
Lokalizacja: Gdańsk
    WindowsXPOpera

Re: [N6600] Pathe do 6600

Postprzez Mroczna.sz » 23 kwietnia 2007, o 18:16

Ja proponuję UltraMP3.Chyba najlepszy program do mp3 na 6600
Mroczna.sz
1%
1%
 
Posty: 2
Dołączył(a): 23 kwietnia 2007, o 18:06
Lokalizacja: Pabianice
    WindowsXPMSIE

Re: [N6600] Pathe do 6600

Postprzez Bo$s » 23 kwietnia 2007, o 18:19

:offtopic:

Poza tym patrz na daty postów, na które odpisujesz :zdegustowany:
Avatar użytkownika
Bo$s
Moderator
Moderator
 
Posty: 7904
Dołączył(a): 23 grudnia 2005, o 11:02
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Mod.tel.: Samsung Galaxy S III
    WindowsXPFirefox

Re: [N6600] Pathe do 6600

Postprzez szczuru » 8 maja 2007, o 12:49

Jest jakis sposób (np zmiana kodu w aplikacji) żeby to ruszyło na 6.1 (SX)?
szczuru
1%
1%
 
Posty: 5
Dołączył(a): 16 marca 2007, o 14:38
Lokalizacja: Łódź
    WindowsXPFirefox

Re: [N6600] Pathe do 6600

Postprzez filip.wil » 8 maja 2007, o 13:33

nie ma żadnego sposobu na mp3 jako dzwonek w sx1 -> sx1.pl
Avatar użytkownika
filip.wil
70%
70%
 
Posty: 830
Dołączył(a): 10 grudnia 2005, o 23:56
Lokalizacja: Puławy
Mod.tel.: milestone
FW: 20.0.016
    WindowsXPFirefox

Re: [N6600] Pathe do 6600

Postprzez Garo » 7 czerwca 2007, o 14:26

LeKrzysiek, ja usunąłem Twój post i wyraźnie zaznaczyłem w odpowiedzi abyś zapoznał się z regulaminem 2h
Posty typu proszę przesłać na maile są od razu usuwane. Napisz do kogoś na PW
REGULAMIN :: FAQ :: SZUKAJ
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Avatar użytkownika
Garo
Administrator
Administrator
 
Posty: 11872
Dołączył(a): 17 grudnia 2005, o 23:28
Lokalizacja: Wrocław
Mod.tel.: Galaxy Note SGS2 WFS
FW: 2.3.3
    WindowsXPFirefox

Re: [N6600] Pathe do 6600

Postprzez LeKrzysiek » 7 czerwca 2007, o 15:25

Acha DObra to dalej nie wiem ale cos napisze tak:


CZy zna ktos linka do tego pliku bo jest mi potrzebny mam nokie 6600 i chciałbym
sie nią troche pobawic.

[ Dodano: 2007-06-08, 09:42 ]
A Dlaczego nie ma tego pliku w DOWNLOAD na tej stronie???


Napiszcie gdzie moge sciągnąc ten plik!!!
LeKrzysiek
1%
1%
 
Posty: 1
Dołączył(a): 2 czerwca 2007, o 09:48
Lokalizacja: Legnica
    WindowsXPFirefox

Re: [N6600] Pathe do 6600

Postprzez daddeusa » 9 czerwca 2007, o 17:12

Macie link do patha do nokii 6600 bym mógł odtwarzc mp3 jako dzwonki :) :) :) :) :D :D :D

[ Dodano: 2007-06-09, 17:14 ]
Dajcie link do tego patha do nokii 6600 bym mógł odtwarzac mp3 jako dzwonki plis :) :) :D
daddeusa
1%
1%
 
Posty: 2
Dołączył(a): 9 czerwca 2007, o 17:03
    WindowsXPMSIE

Re: [N6600] Pathe do 6600

Postprzez filip.wil » 9 czerwca 2007, o 23:37

Poszukaj w tym temacie!
Avatar użytkownika
filip.wil
70%
70%
 
Posty: 830
Dołączył(a): 10 grudnia 2005, o 23:56
Lokalizacja: Puławy
Mod.tel.: milestone
FW: 20.0.016
    WindowsXPFirefox

Re: [N6600] Pathe do 6600

Postprzez tsarge » 1 sierpnia 2007, o 15:52

Witam, posiadam kilka aplikacji do Noki 6600, np. do obsługi mp3, dokumetów .doc .xls .pps ale nie miałem jakoś okazji sprawdzić czy jeśli jest wgrana aplikacja dzwonek .mp3 da sie wstawić....jestem troche świeży w tym temacie:)
tsarge
1%
1%
 
Posty: 1
Dołączył(a): 1 sierpnia 2007, o 12:42
    WindowsXPOpera

Re: [N6600] Pathe do 6600

Postprzez Jackass » 1 sierpnia 2007, o 16:20

tsarge napisał(a):Witam, posiadam kilka aplikacji do Noki 6600, np. do obsługi mp3, dokumetów .doc .xls .pps ale nie miałem jakoś okazji sprawdzić czy jeśli jest wgrana aplikacja dzwonek .mp3 da sie wstawić....jestem troche świeży w tym temacie:)
Nie rozumiem o co pytasz... Co te aplikacje maja do dzwonkow :?:
三名男子 ==> Yellow Brothers: Vidkun, JVoo & Jackass

http://www.MazowieckiKlubOpla.pl

Inne hobby :]

Mess with the best, die like the rest.


Rastaman vibration, yeah!
Avatar użytkownika
Jackass
100%
100%
 
Posty: 2327
Dołączył(a): 26 listopada 2005, o 22:14
Lokalizacja: Warszawa
Mod.tel.: MotoDefy+N82+E63+inn
FW: najlepszy
    WindowsXPMSIE7

Re: [N6600] Pathe do 6600

Postprzez pmP » 4 listopada 2007, o 17:41

Czy ktoś wie czy w nokii 6600 mozna przerobic aparat na 2.0 pixela?? czy cos takiego?? jak macie takie jakies aplikacje albo cos wiecie to odp szybko dzieki z gory;) :padam: ;) ;) ;) :) :) [b][/b]
pmP
1%
1%
 
Posty: 2
Dołączył(a): 8 października 2007, o 17:00
    WindowsXPFirefox

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Firmware S60v1/2

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość