NASZE SERWISY:    ANDROID   LINUX   MAEMO   SYMBIAN   WEBOS




Hosting sponsoruje:



GRIN3 - polskie fonty

Profesjonalne czcionki z polskimi znakami - czcionki.com

OpenMobile on Facebook


 

[S60] CoPilot Live 7

Nawigacja w telefonach S60/Symbian^.

Re: CoPilot Live 7

Postprzez bandit » 9 czerwca 2009, o 01:42

A jakie jest pokrycie Polski w tej mapie i kiedy ma wyjsc ewentualnie nowsza mapa. Z tego co czytam to nie jest zbyt szalowo.
bandit
10%
10%
 
Posty: 35
Dołączył(a): 14 grudnia 2006, o 00:36
    WindowsXPSafari

Re: CoPilot Live 7

Postprzez szymekdan » 13 czerwca 2009, o 13:25

około 50%
Avatar użytkownika
szymekdan
40%
40%
 
Posty: 240
Dołączył(a): 21 września 2007, o 10:32
Lokalizacja: Opole
Mod.tel.: HTC HD2
FW: 1.66(...)
    WindowsXPFirefox

Re: CoPilot Live 7

Postprzez jakobitm » 22 lipca 2009, o 16:55

A ktos moze wie gdzie siedza w rejestrze wpisy do Copilota, zeby sobie kopie zrobic ?
pozdro
jakobitm
Avatar użytkownika
jakobitm
30%
30%
 
Posty: 116
Dołączył(a): 10 grudnia 2007, o 11:33
    WindowsXPFirefox

Re: CoPilot Live 7

Postprzez klodziol » 23 lipca 2009, o 01:40

Czy zmienilo sie cos z licencja czy dalej trza strzelac keya, bo po 2h po prostu mi sie juz odechcialo...
Avatar użytkownika
klodziol
20%
20%
 
Posty: 98
Dołączył(a): 2 grudnia 2007, o 17:28
Lokalizacja: Ruda Slaska
Mod.tel.: 6120
FW: v 06.01 :/
    WindowsXPFirefox

Re: CoPilot Live 7

Postprzez tomekancu » 26 lipca 2009, o 14:28

Nie mogę wygenerować kodu do aktywowania. Podczas aktywacji produktu wyświetla mi się Product key and serial number are not in the databse. By mógł ktoś wygenerować mi kod keygenem czy czymś. Bo ja nie mogę.
Oto:
Product Key: JF<ciach>
License #: <ciach>
PROSZĘ!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowano 30 lipca 2009, o 19:26 przez BabyBoy, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Usuwam kod.Takie rzeczy na PW proszę załatwiać.
tomekancu
1%
1%
 
Posty: 4
Dołączył(a): 17 września 2008, o 16:56
    WindowsXPMSIE7

Re: CoPilot Live 7

Postprzez krolez » 11 sierpnia 2009, o 18:43

Ja tez mam mały problem, po 45 min bawienia się w szukaniu dobrego kodu udało mi się strzelić kod... wszedłem na stronę wpisałem wszystko jak trzeba i jest... zarejestrowałem program... ale do wersji Truck.. która mało mnie interesuje... więc zacząłem od nowa i w tym momencie zaczyna się problem po jakiś 10min udało mi się strzelić kolejne dwa kody... ale niestety nr licencji jest nie prawidłowy ponieważ progs podaje mi 9-cio cyfrową licencje a na stronie trzeba wpisać 8-mio cyfrową. Postanowiłem spróbować od początku usnąłem folder i pliki z nim związane zainstalowałem na nowo ale niestety nadal pokazuje ten sam kod.. nic chyba będzie trzeba zrobić HR lub przywrócić poprzednia kompie systemu. Czy może jest jakieś inne wyjście z tego problemu.
krolez
1%
1%
 
Posty: 21
Dołączył(a): 26 maja 2009, o 16:55
Lokalizacja: Łódź/Swansea
Mod.tel.: Nokia N97 Black
FW: v 20.0.019
    WindowsVistaFirefox

Re: CoPilot Live 7

Postprzez jonks » 11 sierpnia 2009, o 21:19

trzeba celowac az wyskoczy inny kod niz ten ktory wyskakuje
po latach z symbianem :)->iphone sprobujemy
Avatar użytkownika
jonks
50%
50%
 
Posty: 433
Dołączył(a): 10 czerwca 2007, o 13:00
Lokalizacja: Kalisz
    WindowsXPFirefox

Re: CoPilot Live 7

Postprzez krolez » 11 sierpnia 2009, o 21:43

jonks napisał(a):trzeba celowac az wyskoczy inny kod niz ten ktory wyskakuje


no tak ale nie mam już innej opcji jak mi pokazuje Product Key i License mam tylko Cancel lub Next.. jedynie co moge zrobić w takiej sytuacji to odinstalowac aplikacje i zainstalowac ponownie nic więcej...
krolez
1%
1%
 
Posty: 21
Dołączył(a): 26 maja 2009, o 16:55
Lokalizacja: Łódź/Swansea
Mod.tel.: Nokia N97 Black
FW: v 20.0.019
    WindowsVistaFirefox

Re: CoPilot Live 7

Postprzez szymekdan » 1 listopada 2009, o 15:07

po co sie meczyc jak pokrycie dla Polski nie przekracza 50%... Nie lepiej i prosciej zainstalowac tomtoma z ktorym nie ma tylu problemow? Albo zwyczajnie Garmina i dojedziesz wszedzie bez strachu. W koncu dokladnosc map ma kluczowe znaczenie... Nie zebym nie lubial copilota ale mapy ma naprawde mizerne. Sam program jest rewelacyjny moim zdaniem no ale w navi najwazniejsze sa mapy... Koniec kropka.
Avatar użytkownika
szymekdan
40%
40%
 
Posty: 240
Dołączył(a): 21 września 2007, o 10:32
Lokalizacja: Opole
Mod.tel.: HTC HD2
FW: 1.66(...)
    SymbianOSSafari

Re: CoPilot Live 7

Postprzez kaliber1 » 1 listopada 2009, o 15:17

Witam
udało sie komus naprawic blad zeby dalo sie ustawiac wytyczanie dla ciezarówek??
zalezy mi na tym by moc ustawiac wysokosc tonaz itp. czy ma takie opcje jakas wersja co pilot czy tylko wersja truck edition?
ja mam wlasnie taka ale jak daje wytyczanie to wywala mnie z programu. moze ktos wie jak to naprawic?
kaliber1
1%
1%
 
Posty: 2
Dołączył(a): 1 listopada 2009, o 11:49
Mod.tel.: n95 8gb
    WindowsXPFirefox

Re: CoPilot Live 7

Postprzez jonks » 1 listopada 2009, o 22:13

sprawdz czy masz w licencjach wytyczanie tras na ciezarówki
po latach z symbianem :)->iphone sprobujemy
Avatar użytkownika
jonks
50%
50%
 
Posty: 433
Dołączył(a): 10 czerwca 2007, o 13:00
Lokalizacja: Kalisz
    WindowsXPFirefox

Re: CoPilot Live 7

Postprzez kaliber1 » 1 listopada 2009, o 23:27

jonks napisał(a):sprawdz czy masz w licencjach wytyczanie tras na ciezarówki
tak mam wszystko na zielono łącznie z wytyczaniem trasy ciezarowki oprocz mapa-miasto w UE i mapa -miasto w Am pln to jest na czerwono zaznaczone no i jak w ustawieniach chce ustawic wytyczanie to wychodzi z navi. udalo ci sie zainstalowac tak zeby dobrze to na ciezarowki dzialalo? a moze komu sie udało prosze o pomoc w tej sprawie
kaliber1
1%
1%
 
Posty: 2
Dołączył(a): 1 listopada 2009, o 11:49
Mod.tel.: n95 8gb
    WindowsXPFirefox

Re: CoPilot Live 7

Postprzez osus » 12 lipca 2010, o 04:41

Poszukuje mapy USA do CoPilot 7. Wie ktos skad mozna zassac?
osus
1%
1%
 
Posty: 3
Dołączył(a): 3 sierpnia 2007, o 18:31
    WindowsXPOpera

Poprzednia strona

Powrót do Nawigacja S60/Symbian^

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron