NASZE SERWISY:    ANDROID   LINUX   MAEMO   SYMBIAN   WEBOS




Hosting sponsoruje:



GRIN3 - polskie fonty

Profesjonalne czcionki z polskimi znakami - czcionki.com

OpenMobile on Facebook


 

[S60v3] białe pole zamiast mapy w programie nokia maps

Nawigacja w telefonach S60/Symbian^.

białe pole zamiast mapy w programie nokia maps

Postprzez barnat007 » 29 kwietnia 2011, o 19:21

Witam mam taki problem ponieważ sciągnołem nokia maps do mojej noki n95 8gb z tej strony:
http://europe.nokia.com/support/product ... d-download

i jak właczam to jest białe pole zamiast mapki ktora jest a w starszej wersji co była oryginalnie od nowosci wszystko działało OKej ale teraz jak zrobiłem formata (pamięci masowej czyli karty pamięci wbudowaniej w moja nokie n95 8gb ) i po tym zainstalowałem te nokia maps i nie działa. A mam zainstalowanego Garmina mobile xt 5.00.60 (chyba niepamiętam już) i tam wszystko gra..

Wiec prosze o pomoc będę bardzo wdzięczny...
Ostatnio edytowano 29 kwietnia 2011, o 20:54 przez nismo, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Dodałem tag do tematu
barnat007
1%
1%
 
Posty: 2
Dołączył(a): 29 kwietnia 2011, o 19:15
Lokalizacja: Polska/Podkarpackie/Mielec
Mod.tel.: Nokia n95 8gb
FW: ....
    WindowsSafari

Re: białe pole zamiast mapy w programie nokia maps

Postprzez nismo » 29 kwietnia 2011, o 20:51

Twój temat znajdował się w niewłaściwym dziale!
Następnym razem zostanie przeniesiony do kosza.
Prosimy o więcej uwagi.


-- 29 kwi 2011 20:53 --

barnat007, może wystarczy wgrać ponownie mapy za pomocą Nokia Ovi Suite.
Pozdrawiam,
nismo
Avatar użytkownika
nismo
Moderator
Moderator
 
Posty: 9681
Dołączył(a): 3 lipca 2006, o 10:52
Lokalizacja: Śląsk
Mod.tel.: E7-00
FW: 111030609
    WindowsFirefox

Re: białe pole zamiast mapy w programie nokia maps

Postprzez barnat007 » 30 kwietnia 2011, o 07:25

wgrywałem i nie pomogło..
barnat007
1%
1%
 
Posty: 2
Dołączył(a): 29 kwietnia 2011, o 19:15
Lokalizacja: Polska/Podkarpackie/Mielec
Mod.tel.: Nokia n95 8gb
FW: ....
    WindowsSafari

Re: białe pole zamiast mapy w programie nokia maps

Postprzez 321dario » 1 maja 2011, o 07:35

moze raz jeszcze zrob format pamieci masowej,format telefonu *#7370# i dopiero wgraj mapy nokii a pozniej garmina ;)
Avatar użytkownika
321dario
60%
60%
 
Posty: 724
Dołączył(a): 2 sierpnia 2007, o 12:00
Mod.tel.: nokia 808
FW: v113......
    WindowsXPSafari


Powrót do Nawigacja S60/Symbian^

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość

cron