NASZE SERWISY:    ANDROID   LINUX   MAEMO   SYMBIAN   WEBOS




Hosting sponsoruje:



GRIN3 - polskie fonty

Profesjonalne czcionki z polskimi znakami - czcionki.com

OpenMobile on Facebook


 

[UIQv3] nie moge ustalic trasy w TomTom w P990i

Nawigacja w telefonach UIQ

nie moge ustalic trasy w TomTom w P990i

Postprzez nurek » 31 października 2008, o 13:41

witam
od kilku dni mam problem z uruchomieniem tt6 na telefonie se p990i , wczesniej aplikacja dzialala bez zadnego problemu.
ale teraz, w czasie wyboru drogi wyskakuje blad "kern-exec" i numer bledu - 3
mam opcje albo przerwac co powoduje wyjscie do menu albo kontynuowac co skutkuje powtornym uruchomieniem aplikacji i zapetleniem
macie jakis pomysl co z tym zrobic ?

przeinstalowanie aplikacji nic nie pomoglo

pozdrowienia
nurek
Ostatnio edytowano 3 grudnia 2008, o 09:38 przez nismo, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Korekta w temacie
nurek
1%
1%
 
Posty: 11
Dołączył(a): 31 października 2008, o 12:14
Lokalizacja: NRW
Mod.tel.: SE P990i
FW: R9EA001
    WindowsXPFirefox

Re: nie moge ustalic trasy w TomTom

Postprzez Trinitrotoluen » 2 listopada 2008, o 18:49

Hmm... restartowałeś telefon?
Trinitrotoluen
30%
30%
 
Posty: 134
Dołączył(a): 10 października 2008, o 15:44
Mod.tel.: P1i
FW: R6G04
    WindowsXPFirefox

Re: nie moge ustalic trasy w TomTom

Postprzez nurek » 2 listopada 2008, o 18:55

masz na mysli wylaczenie-wlaczenie? czy jakis inny "myk" ? ;)
nurek
1%
1%
 
Posty: 11
Dołączył(a): 31 października 2008, o 12:14
Lokalizacja: NRW
Mod.tel.: SE P990i
FW: R9EA001
    WindowsXPFirefox

Re: nie moge ustalic trasy w TomTom

Postprzez Trinitrotoluen » 2 listopada 2008, o 18:58

Reset wyl-wl, lub PowerOffer. Jak nie pomoglo to usun POI i dopiero przeinstaluj aplikacje. Mialem raz tak, wina bylo dogranie blednych poi fotoradaru.
Trinitrotoluen
30%
30%
 
Posty: 134
Dołączył(a): 10 października 2008, o 15:44
Mod.tel.: P1i
FW: R6G04
    WindowsXPFirefox

Re: nie moge ustalic trasy w TomTom

Postprzez nurek » 2 listopada 2008, o 19:56

hmm znalazlem 1 plik poi.dat i sporo plikow *.ov2
wiec ktore wywalic?
tylko ze te pliki siedza w katalogu z mapa ktory po prostu skopiowalem na karte wiec nie bardzo widze zwiazek instalki z kopiowaniem plikow
nurek
1%
1%
 
Posty: 11
Dołączył(a): 31 października 2008, o 12:14
Lokalizacja: NRW
Mod.tel.: SE P990i
FW: R9EA001
    WindowsXPFirefox

Re: nie moge ustalic trasy w TomTom

Postprzez nurek » 6 listopada 2008, o 12:02

:hurra: pomoglo o dzieki ci panie :zdrowko:
nurek
1%
1%
 
Posty: 11
Dołączył(a): 31 października 2008, o 12:14
Lokalizacja: NRW
Mod.tel.: SE P990i
FW: R9EA001
    WindowsXPFirefox


Powrót do Nawigacja UIQ

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość