NASZE SERWISY:    ANDROID   LINUX   MAEMO   SYMBIAN   WEBOS




Hosting sponsoruje:



GRIN3 - polskie fonty

Profesjonalne czcionki z polskimi znakami - czcionki.com

OpenMobile on Facebook


 

[e51]Co muszę zrobić, aby moduł działał z telefonem?

Wszystko o współpracującymi z telefonami modułami GPS

[e51]Co muszę zrobić, aby moduł działał z telefonem?

Postprzez marcinek1992 » 19 listopada 2010, o 07:59

Witam
Mam zamiar kupić Gpsa:
Kod: Zaznacz cały
http://allegro.pl/modul-gps-bluetooth-ostatnie-sztuki-wyprzedaz-i1327304875.html

I teraz jak go kupie to co jeszcze trzeba w komórce ustawić?
Prosze o pomoc gdyż pierwszy raz takie coś chcę zrobić
Moja komórka to e51
Ostatnio edytowano 19 listopada 2010, o 08:32 przez Magik, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Korekta tematu. Punkt 2b oraz 2c regulaminu.
marcinek1992
1%
1%
 
Posty: 6
Dołączył(a): 18 listopada 2010, o 09:38
Mod.tel.: Nokia e51
FW: 300.34.56
    WindowsXPFirefox

Re: [e51]Co muszę zrobić, aby moduł działał z telefonem?

Postprzez Magik » 19 listopada 2010, o 08:33

Włączasz moduł. Włączasz telefon i bluetooth w nim. Wyszukujesz modułu i parujesz. Ot cała filozofia ;)
Magik, de Lowe,niepoprawny szlachcic,oportunista,czarodziej Sx1.pl,SoS.pl i PDAforum.pl,wojownik o sprawę Polską.
Avatar użytkownika
Magik
Moderator
Moderator
 
Posty: 7312
Dołączył(a): 19 marca 2007, o 07:48
Lokalizacja: Białystok
Mod.tel.: n900 BA N-GageQD SX1
    WindowsFirefox

Re: [e51]Co muszę zrobić, aby moduł działał z telefonem?

Postprzez marcinek1992 » 19 listopada 2010, o 21:30

To wszystko?
Nie trzeba żadnych tomtomów czy coś takiego ani innych dupereli?
Bo ktoś mi coś mówił że musze dokupić jakieś mapy czy coś takiego lub noki płacić 9 zł miesięcznie za ten gps...
Aha i to nie ciągnie internetu?
Bo ja chciałbym ten gps używać na rowerze. Kolega mi powiedział że jest taka możliwość ale trzeba jakiś Gramlin czy coś takiego mieć

-- 20 listopada 2010, o 09:40 --

Jeszcze pytanko:
Jak długo będzie mi trzymać bateria?
Ten gps+power mp3?
teraz na wi-fi trzyma około 3-4h jak korzystam z power mp3 na słuchawkach dołączonych do zestawu trzyma mi 1 dzień
marcinek1992
1%
1%
 
Posty: 6
Dołączył(a): 18 listopada 2010, o 09:38
Mod.tel.: Nokia e51
FW: 300.34.56
    WindowsXPFirefox

Re: [e51]Co muszę zrobić, aby moduł działał z telefonem?

Postprzez grzegorz35 » 30 stycznia 2011, o 02:15

od razu ci odradzam nie będzie poprawnie pracować z sygicem brak jednego protokołu....
chcesz firmware do nokii wejdź tutaj grzegorz35
Avatar użytkownika
grzegorz35
70%
70%
 
Posty: 818
Dołączył(a): 9 maja 2010, o 12:11
Mod.tel.: desire hd
FW: 1.72.405.3
    WindowsOpera


Powrót do Moduły GPS

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości