NASZE SERWISY:    ANDROID   LINUX   MAEMO   SYMBIAN   WEBOS




Hosting sponsoruje:



GRIN3 - polskie fonty

Profesjonalne czcionki z polskimi znakami - czcionki.com

OpenMobile on Facebook


 

NAVIBE GB337 na chipsecie MStar

Wszystko o współpracującymi z telefonami modułami GPS

Re: NAVIBE GB337 na chipsecie MStar

Postprzez andrzejsz15 » 8 lutego 2009, o 11:32

Nie opóźnia wam sygnału ten moduł? Mi z kilkadziesiat metrow jak jade np przez skrzyżowanie to dopiero jak przejade to mi wskazuje nawigacja :( Co zrobić? mam automape 5
andrzejsz15
1%
1%
 
Posty: 2
Dołączył(a): 8 lutego 2009, o 11:15
    SuseFirefox

Re: NAVIBE GB337 na chipsecie MStar

Postprzez magic1001 » 8 lutego 2009, o 11:36

U mnie sprawuje się idealne na tom tomie. Może spróbuj innej nawigacji i zobacz co się wtedy będzie działo.
magic1001
20%
20%
 
Posty: 59
Dołączył(a): 25 kwietnia 2007, o 10:20
    WindowsXPMaxthon

Re: NAVIBE GB337 na chipsecie MStar

Postprzez temp333 » 8 lutego 2009, o 13:41

andrzejsz15, sprobuj poustawiac opoznienie GPS w Automapie. U mnie nic takiego nie ma miejsca.
temp333
60%
60%
 
Posty: 591
Dołączył(a): 13 września 2007, o 16:33
Mod.tel.: T630
    WindowsXPOpera

Re: NAVIBE GB337 na chipsecie MStar

Postprzez stebi » 8 lutego 2009, o 17:55

Jak długo trzyma wam bateria? Zastanawiam się nad zakupem tego modelu, ale jeszcze biorę pod uwagę Nokie LD-3W, możecie poradzicie co wybrać?
GPS będzie używany z telefonem E51 i TT.
Ostatnio edytowano 8 lutego 2009, o 18:18 przez stebi, łącznie edytowano 1 raz
stebi
1%
1%
 
Posty: 1
Dołączył(a): 8 lutego 2009, o 17:52
    WindowsXPFirefox

Re: NAVIBE GB337 na chipsecie MStar

Postprzez andrzejsz15 » 8 lutego 2009, o 18:11

juz wiem :D Ustawiłem funkcje kompensuj opóźnienie w automapie i juz gra gitara :D
andrzejsz15
1%
1%
 
Posty: 2
Dołączył(a): 8 lutego 2009, o 11:15
    SuseFirefox

Poprzednia strona

Powrót do Moduły GPS

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron