Hosting sponsoruje: ![]() GRIN3 - polskie fonty Profesjonalne czcionki z polskimi znakami - czcionki.com OpenMobile on Facebook
|
[2mpx] SonyEricsson P990i - zdjęcia z telefonu
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: [2mpx] SonyEricsson P990i - zdjęcia z telefonuForest, raczej Ferrari F430 Spaider
![]()
Re: [2mpx] SonyEricsson P990i - zdjęcia z telefonuForest, taka mała poprawka to F430
![]()
Re: [2mpx] SonyEricsson P990i - zdjęcia z telefonuA tak swoją drogą to co to za kraj, że pozwalają parkować, przed przejściem dla pieszych i na całej szerokości chodnika
![]() P.S. Mój nick można śmiało odmieniać :ok:
Re: [2mpx] SonyEricsson P990i - zdjęcia z telefonuKlusek, gdybyś się bardziej przyjrzał - wiedziałbyś jakie to państwo.
![]() W Austrii mają tak wolne prawa w ruchu drogowym, że bez problemu samochody na dachu domu mogą se zaparkować.
Re: [2mpx] SonyEricsson P990i - zdjęcia z telefonuPozdrawiam, Bo$s
http://siepomaga.pl/s/klikaj - kliknij! Pomożesz. ~ Rozkładówki Playboy'a ~ Szukaj ~ FAQ ~ Dlaczego mój temat został usunięty/zamknięty? ~
Re: [2mpx] SonyEricsson P990i - zdjęcia z telefonuW końcu jakoś ten stadion wygląda. Ładnie się prezentuje.
Pamiętam, że parę lat temu znajomi z Anglii jak Wisła i Legia gdzieś tam w jakiś pucharach grały (nie inter. się piłą tylko speedway'em) to dosłownie lali ze stadionów Wisły i Legii. Z Legii leją do dziś... ![]()
Re: [2mpx] SonyEricsson P990i - zdjęcia z telefonu
hehe, ciesze się, że Ci się podoba ![]() ![]() ![]()
Re: [2mpx] SonyEricsson P990i - zdjęcia z telefonuNo to ja też dam kilka zdjęć testowych z mojego nowego P990i
![]() Nakłoniłem tatę aby kupił większe oryginalne felgi do bmw i zgodził się i zamówiłem ![]() Oto stare felgi (16 cali ) ![]() A to nowe (18 cali) ![]() Najbardziej podoba mi się szerokość tylnej opony -275mm ![]() ![]() jeszcze dwa zdjęcia ![]() ![]() [ Dodano: 2007-09-10, 11:02 ] Model bmw m6 firmy Kyosho 1:18 ![]() ![]() [ Dodano: 2007-09-14, 17:17 ] Nowa porcja fotek z P990i mój nowy nabytek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tu już beema ![]() ![]() ![]() Jestem pod wrażeniem zdjęć jakie wykonuje P990i. Co sądzicie o dwóch ostatnich zdjęciach ??Wg mnie są piękne,bez szumu z ładną ostrością. A Wy ? Iphone 16GB
Re: [2mpx] SonyEricsson P990i - zdjęcia z telefonujordan23, kurczę, niezła BeeMka..
![]() ![]()
Na tylniej klapie jest napisz 330d, czyli silnik dislowski 3 litrowy i moc prawdopodobnie 218KM ![]() Mnie się też strasznie podobają te wozy, ale to auta nie dla wszystkich, je trzeba kochać, czuć prestiż tej marki ![]()
Re: [2mpx] SonyEricsson P990i - zdjęcia z telefonuForest tam jest napis 530d a nie 330d
![]() ![]() ![]() Iphone 16GB
Tak miałem na mysli piątkę a napisałem 330, klawisze mi się pomyliły ![]() Daj jeszcze jakies fotki jak mozesz, lubie patrzec na te samochody, nawet na zdjeciach ![]()
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5