NASZE SERWISY:    ANDROID   LINUX   MAEMO   SYMBIAN   WEBOS




Hosting sponsoruje:



GRIN3 - polskie fonty

Profesjonalne czcionki z polskimi znakami - czcionki.com

OpenMobile on Facebook


 

[S60v3 FP1] MenuEditor - zmiana nazw i ikon w menu - tylko złamany system

W dziale tym umieszczamy tylko gotowe modyfikacje i patche.
UWAGA! Każdą modyfikacje/patch należy wrzucać w osobnym poście. Tytułem posta musi być oryginalna nazwa modyfikacji/patcha.
Regulamin działu
Każdą modyfikacje/patch należy wrzucać w osobnym poście. Tytułem posta musi być oryginalna nazwa modyfikacji/patcha.

Re: [S60v3.1] PROSTY sposób na zmianę folderów menu

Postprzez prart » 2 maja 2008, o 20:49

mialem ten sam problem na swojej zhackowanej n95 8gb - ta aplikacja wymaga naprawde BARDZO mocnego certyfikatu. podpisywalem ja swoim wygenerowanym jeszcze na SymbianSigned i nie dzialala. Podpisalem ja w telefonie aplikacja SignSIS 1.03 (MobileSigner) i sie zainstalowala. Ten certyfikat od Leftup, dolaczony do programu, ma o wiele wiecej "capabilities" - pewnie wszystkie jakie mozna miec ;)
prart
70%
70%
 
Posty: 833
Dołączył(a): 24 września 2007, o 07:57
Mod.tel.: N900
FW: najnowsze
    WindowsXPOpera

Re: [S60v3.1] PROSTY sposób na zmianę folderów menu

Postprzez bruneti777 » 3 maja 2008, o 12:21

czy ktoś probowal instalowac pod N80?
bruneti777
1%
1%
 
Posty: 16
Dołączył(a): 23 listopada 2006, o 07:42
    WindowsXPFirefox

Re: [S60v3.1] PROSTY sposób na zmianę folderów menu

Postprzez kriss21 » 3 maja 2008, o 14:47

@BabyBoy

Zrób tak :

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=250439

Miałem na N82 identyczny problem z komunikatem "Nie przyznawany dostęp do aplikacji"
kriss21
30%
30%
 
Posty: 129
Dołączył(a): 17 lutego 2007, o 22:05
    WindowsXPFirefox

Re: [S60v3.1] PROSTY sposób na zmianę folderów menu

Postprzez KosteK94 » 5 maja 2008, o 11:57

N95-1 działa. Ikony folderów zmienia, nazwy też - i aplikacji, i folderów
C45<-6610i<-N73<-N95<-N95 8GB bym kciau
gg: 6913553
666 post - 05.02.2009 11:00
KosteK94
Avatar użytkownika
KosteK94
60%
60%
 
Posty: 679
Dołączył(a): 6 sierpnia 2007, o 23:29
Lokalizacja: Gdańsk
Mod.tel.: N95-1
FW: 21.0.016
    unknownOpera

Re: [S60v3.1] PROSTY sposób na zmianę folderów menu

Postprzez grembol7 » 9 maja 2008, o 22:04

działa :D
grembol7
1%
1%
 
Posty: 18
Dołączył(a): 20 kwietnia 2008, o 00:34
    WindowsXPOpera

Re: [S60v3 FP1] Zmiana nazw w menu - tylko złamany system

Postprzez mrtur » 12 maja 2008, o 10:19

A ja ma takie pytanie.
Czy jest możliwa zmiana nazwy aplikacji tak aby była widoczna(już nowa nazwa) przy wyborze pod klawiszem szybkiego uruchamiania. Na przykładzie Smart Settings na np.Smart?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Avatar użytkownika
mrtur
40%
40%
 
Posty: 248
Dołączył(a): 8 czerwca 2007, o 12:19
Mod.tel.: E71 hack
FW: 210.21.006
    WindowsXPFirefox

Re: [S60v3 FP1] Zmiana nazw w menu - tylko złamany system

Postprzez prart » 12 maja 2008, o 20:55

niestety, na razie nie ma takiej mozliwosci - zmiana nazwy jest mozliwa tylko w menu glownym.
prart
70%
70%
 
Posty: 833
Dołączył(a): 24 września 2007, o 07:57
Mod.tel.: N900
FW: najnowsze
    WindowsXPOpera

Re: [S60v3 FP1] Zmiana nazw w menu - tylko złamany system

Postprzez Coolawy83 » 19 maja 2008, o 17:00

A jak zmienić ikonki bo nie widzę takiej opcji w tym programiku :( :( :(
Coolawy83
1%
1%
 
Posty: 6
Dołączył(a): 26 kwietnia 2008, o 11:02
    WindowsVistaFirefox

Re: [S60v3 FP1] Zmiana nazw w menu - tylko złamany system

Postprzez Vidkun » 19 maja 2008, o 17:11

Temat się nazywa "Zmiana nazw w menu" więc ikonki nie musi zmieniać :]
Yellow Brothers: JVoo, Jackass & VidkunWar... war never changes...
Avatar użytkownika
Vidkun
100%
100%
 
Posty: 2328
Dołączył(a): 16 grudnia 2007, o 11:44
    UbuntuFirefox

Re: [S60v3 FP1] Zmiana nazw w menu - tylko złamany system

Postprzez Coolawy83 » 19 maja 2008, o 17:35

Vidkun napisał(a):Temat się nazywa "Zmiana nazw w menu" więc ikonki nie musi zmieniać :]


No tak ale w opisie programu jest napisane, że można zmieniać również ikonki w menu.
Coolawy83
1%
1%
 
Posty: 6
Dołączył(a): 26 kwietnia 2008, o 11:02
    WindowsVistaFirefox

Re: [S60v3 FP1] Zmiana nazw w menu - tylko złamany system

Postprzez Vidkun » 21 maja 2008, o 12:45

Dołączam się w takim razie do pytania - jak zmienić ikonki?
Yellow Brothers: JVoo, Jackass & VidkunWar... war never changes...
Avatar użytkownika
Vidkun
100%
100%
 
Posty: 2328
Dołączył(a): 16 grudnia 2007, o 11:44
    UbuntuFirefox

Re: [S60v3 FP1] Zmiana nazw w menu - tylko złamany system

Postprzez matchojs85 » 21 maja 2008, o 14:01

Vidkun napisał(a):Dołączam się w takim razie do pytania - jak zmienić ikonki?


Ja zmieniłem u siebie ikony folderów - tym sposobem
Może podobnie da się niektórym aplikacjom zmienić!
Avatar użytkownika
matchojs85
VIP
VIP
 
Posty: 9023
Dołączył(a): 5 maja 2007, o 20:25
Lokalizacja: Lublin
    WindowsXPFirefox

Re: [S60v3 FP1] Zmiana nazw w menu - tylko złamany system

Postprzez Vidkun » 21 maja 2008, o 15:38

Chciałbym nadać standardową ikonę gier stworzonemu przeze mnie folderowi. Wie ktoś skąd wziąć tą ikonkę?
Yellow Brothers: JVoo, Jackass & VidkunWar... war never changes...
Avatar użytkownika
Vidkun
100%
100%
 
Posty: 2328
Dołączył(a): 16 grudnia 2007, o 11:44
    UbuntuFirefox

Re: [S60v3 FP1] Zmiana nazw w menu - tylko złamany system

Postprzez matchojs85 » 21 maja 2008, o 15:40

Vidkun napisał(a):Chciałbym nadać standardową ikonę gier stworzonemu przeze mnie folderowi. Wie ktoś skąd wziąć tą ikonkę?

viewtopic.php?p=234521#p234521 Ja zmieniłem ikonkę gier stąd
Avatar użytkownika
matchojs85
VIP
VIP
 
Posty: 9023
Dołączył(a): 5 maja 2007, o 20:25
Lokalizacja: Lublin
    WindowsXPFirefox

Re: [S60v3 FP1] Zmiana nazw w menu - tylko złamany system

Postprzez Vidkun » 21 maja 2008, o 15:41

Dzięki wielkie, właśnie w tym samym momencie znalazłem ;) Zaraz sprawdzę jak działa.
Yellow Brothers: JVoo, Jackass & VidkunWar... war never changes...
Avatar użytkownika
Vidkun
100%
100%
 
Posty: 2328
Dołączył(a): 16 grudnia 2007, o 11:44
    UbuntuFirefox

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Modyfikacje FW/Patche S60/Symbian^

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron