NASZE SERWISY:    ANDROID   LINUX   MAEMO   SYMBIAN   WEBOS




Hosting sponsoruje:



GRIN3 - polskie fonty

Profesjonalne czcionki z polskimi znakami - czcionki.com

OpenMobile on Facebook


 

[E50] Długość nagrywania w fabrycznym dyktafonie

Wszystko na temat modyfikacji i patchy. Tutaj możecie pisać w razie problemów czy niejasności.

Długość nagrywania w fabrycznym dyktafonie

Postprzez etherni » 12 lutego 2010, o 14:04

Czy ktoś próbował zmienić długość nagrywania w wbudowanym dyktafonie w E50 przy pomocy patcha? A może wiecie jaki plik jest odpowiedzialny za to ustawienie, to spróbuję sam się pobawić.
Avatar użytkownika
etherni
30%
30%
 
Posty: 111
Dołączył(a): 29 lipca 2008, o 21:45
Mod.tel.: E50 5630XM
    WindowsXPOpera

Re: Długość nagrywania w fabrycznym dyktafonie

Postprzez michalfc » 16 lutego 2010, o 15:52

Lepiej zainstalować jakiś dyktafon, bo dlugości nie da sie zmienic.
michalfc
1%
1%
 
Posty: 1
Dołączył(a): 11 czerwca 2009, o 01:41
Mod.tel.: E50
    WindowsXPFirefox

Re: Długość nagrywania w fabrycznym dyktafonie

Postprzez etherni » 16 lutego 2010, o 23:54

Problem w tym że ja używam dyktafonu niezmiernie rzadko więc instalowanie osobnego programu jakoś do mnie nie przemawia, dlatego szukam metody na wbudowany. Przecież długość nagrania musi być zadana w jakimś pliku .dll albo .rsc , a z tymi już mozna kombinować patchem...
Avatar użytkownika
etherni
30%
30%
 
Posty: 111
Dołączył(a): 29 lipca 2008, o 21:45
Mod.tel.: E50 5630XM
    WindowsXPOpera


Powrót do Modyfikacje FW/Patche - dyskusja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron